Lees 4 belangrijke feiten over acne

Moe van Acne?
Acne komt vaker voor dan welke andere huidaandoening dan ook.
Gelukkig is er veel aan te doen!
Wat is Acne?

Acné wordt veroorzaakt door:

Een abnormale verhoorning van de bovenste huidcellen verhoogde de talgproductie en ontsteking van de huid door de aanwezigheid van de bacteriën.

4 belangrijke feiten over acne
  1. Je huid schoon houden is de helft van de remedie voor een acnehuid.

   1. Reinig je huid twee keer per dag goed met het juiste product. Mesoestetic Puuriying Mousse is een goed voorbeeld. Het reinigt effectief de poriën, zuivert de huid en heeft een ontstekingsremmende werking.

   2. Gebruik een gezichtsexfoliator om de dode huidcellen te reinigen en de poriën te ontstoppen, twee keer per week. Gebruik dan de Resurfacing peeling booster, de exfoliator voor de vette en acne huid. Het bevat salicylzuur dat de talgproductie aanpakt en verstoppingen vermindert.

  2. Vette en acne huid heeft net zoveel hydratatie nodig als andere typen Een vochtarme vette/acne huid zal meer talg produceren wat kan leiden tot meer acne. Zorg ervoor dat u een vochtinbrengende crème gebruikt die niet op olie is gebaseerd en ingrediënten bevat die geschikt zijn voor de acnehuid. Mesoestetic Acne One is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse bestrijding van acne. Het pakt de talgproductie en roodheid aan.
  3. Vermijd het aanraken van uw huid. Het aanraken van je huid verspreidt bacteriën en acne, maakt ontstekingen erger.
  4. Eet anti-oxidanten, laat zuivel liever staan ​​en ga voor producten die anti-oxidanten bevatten zoals, bessen, noten, bonen en pure chocolade. Ook heb smeren van producten met vitamine C is goed voor een onzuivere huid. Mesoestetic AOX Ferulic is een geweldig product dat antioxidanten bevat, waardoor het een geweldige toevoeging is aan je huidroutine 
Het is belangrijk dat je de juiste producten gebruikt en consistent bent in de tijd om het resultaat te zien. neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Ouder bericht Nieuwer bericht